fbpx

Priseksempler Ring 70702110

Bedemandens opgaver

En bedemand har rigtig mange opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse som afhænger af afdødes og pårørende ønsker til højtidligheden.

Når en person dør er der en lang række praktiske opgaver og forhold man skal tage stilling til. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en bedemand som kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald.

Vi har fokus på den enkeltes højtidelighed. Der er mange praktiske opgaver der skal løses, og vi tilbyder at holde samtalen hos jer eller os.

Vi hjælper jer med hvordan afskeden med den afdøde skal foregå. Vi tilbyder blandt andet at hjælpe med følgende:

HB Begravelse dækker et stort område i Syd- og Sønderjylland og har base i Oksbøl, Arnum og Esbjerg.

Hvis du ønsker yderligere information om ovenstående eller har spørgsmål, står vi til rådighed ved telefonen.

Du er også velkommen til at sende os en e-mail eller udfylde vores kontaktformular. Telefonnummer og e-mail adresse finder du øverst på siden, og kontaktformularen finder du ved at klikke på Kontakt i menulinjen, eller klikke herunder.

Ring 70702110 eller skriv til os

Kontakt til kirkekontor og præst

Det er præsten eller kirkekontoret man skal henvende sig til, hvis det drejer sig om begravelse og bisættelse.

I dagene efter et dødsfald skal du som pårørende tage stilling til en masse spørgsmål og der er en række praktiske forhold man skal tage hånd om.

Hos HB Begravelse er vi til for dig. Vi sørger for kontakt til præst og kirkekontor, samt alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

 

Anmeldelse til begravelsesmyndigheden

Efter et dødsfald skal en læge i følge loven tilse afdøde og skrive en dødsattest.

Lægen anmelder herefter dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, som vil være sognepræsten eller kirkekontoret i det sogn, som afdøde tilhører.

Er personen død i hjemmet, skal pårørende ringe til egen læge eller lægevagten som herefter vil komme til hjemmet for at underskrive dødsattesten.

Hos HB Begravelse hjælper vi gerne til med alt det praktiske i forbindelse med at anmelde dødsfaldet.

 

Indrykning af dødsannonce

En dødsannonce er en annonce i en avis, der har et formål om at meddele offentligheden et dødsfald og eventuel dato for bisættelse eller begravelse.

Dødsannoncen kan indrykke både før og efter en bisættelse eller begravelse alt efter pårørendes ønsker om opmærksomhed på højtideligheden.

Udformningen af dødsannoncer varierer i udformning fra avis til avis. Hos HB Begravelse hjælper vi gerne med udformingen og med at få dødsannoncen trykt i avisen.

 

Levering af kiste, ligklæder og urne

En begravelse kan sammensættes på mange måder. Ofte er det en kombination af afdødes og de pårørende ønsker om hvordan højtideligheden skal foregå.

Skal afdøde påføres ligklæder og skal der leveres kiste eller urne? Der er mange spørgsmål og forhold at tage stilling til.

Hos HB Begravelse leverer vi ligklæder, kister og urner på bestilling. Lad os tage en uformel og uforpligtende snak om mulighederne.

 

Bestilling af blomster, kistedekorationer og kistepynt 

Det er aldrig sjovt at miste én man har kær. Derfor er det vigtigt at få taget ordentlig afsked.

Hos HB Begravelse hjælper vi dig med at tage afsked på en smuk og kærlig måde med kistepynt og blomster.

Kistepynt er en blomsterdekoration, der bliver brugt til at pynte kisten under en begravelse eller bisættelse.

Hos HB Begravelse ved vi, at det er individuelt om man ønsker, at kisten bliver pyntet. Vi står klar til at hjælpe dig med kistepynt og blomster, hvis det er et ønske.

 

Ilægning i kiste, samt fremvisning og udsyngning

Hos HB Begravelse hjælper vi med at planlægge begravelser og bisættelser – vi hjælper også pårørende i en svær tid.

Fremvisning af afdøde for pårørende er en vigtig opgave, som vi fokuserer meget på. Fremvisningen er de pårørendes sidste farvel til én de holder af, og det skal derfor være en god og mindeværdi oplevelse.

Hos HB Begravelse hjælper vi med fremvisning, ilægning i kiste og udsyngning. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og muligheder.

 

Rustvognskørsel

Begravelser og bisættelser er en del af livet. Hos HB Begravelse tager vi os af alt det praktiske før- under og efter højtideligheden.

Hos HB Begravelse råder vi over egne rustvogne således, at vi kan transporterer afdøde på en etisk korrekt og smuk måde i henhold til regler og retningsliner på området.

Priserne på rustvognskørsel varierer alt efter dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og uforpligtende snak om mulighederne for at give afdøde en sidste smuk køretur.

 

Aftaler med kirkegård 

Kontakt til kirkekontor og præst for at aftale tid og sted

 

Søge begravelseshjælp

Vi hjælper med at søge begravelseshjælp ved Staten.

 

Bestille stenhugger

Vi hjælper med alt det praktiske omkring gravsten eller urner.

 

Kaffebord til mindesamvær 

Vi hjælper med alt det praktiske i forbindelse med mindesamvær.

 

Andre opgaver

Ikke to begravelser er ens og opgaverne vil derfor være forskellige. Vi står dog klar til at hjælpe med hvad end det måtte være.