fbpx

Priseksempler Ring 70702110

Min sidste vilje

“Min sidste vilje” er et dokument, hvor du kan beskrive de ønsker, du har til din begravelse eller bisættelse. Ofte er det en stor hjælp til de efterladte, så de kan sørge for en god afsked. Og derved sikre sig, at det kommer til at foregå, som du gerne ville have det.

Hos HB-Begravelse hjælper vi gerne med at udfylde dokumentet og opbevarer det sikkert og forsvarligt i et godkendt dokumenthåndteringssystem kaldet Nembedemand.

Vi tager også gerne snakken med alvorligt syge og deres pårørende om, hvordan bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Det er f.eks. hvor den døende ønsker at dø, hvilken kiste, urne, om der skal være udsyngning, salmevalg, blomster mm. Kort sagt alt det som den syge eller døende og de pårørende ønsker at planlægge inden dødsfaldet indtræffer

Nedenfor kan du downloade et dokument, som er en hjælp til at beskrive de ønsker, du måtte have til din begravelse/bisættelse. Ved at udfylde dokumentet hjælper du dine pårørende ved på forhånd at træffe nogle af de mange svære valg. Valg, der er nødvendige, når der skal planlægges en begravelse eller bisættelse.

Det er vores erfaring, at jo mere man selv har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper man sine pårørende i den svære situation de befinder sig i.

 

Hent og udfyld dokument i en elektronisk PDF-udgave

 

Ring gerne hvis du har spørgsmål til “Min sidste vilje”, så hjælper vi dig på vej.