Bedemand Esbjerg

Bedemand Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Din bedemand i Esbjerg

HB-Begravelse består af bedemændene Henrik og Bjarne, og vi er din bedemand i Esbjerg ved begravelse og bisættelse. Vi har en lokal bedemandsforretning på Strandbygade 46 i Esbjerg, og vi dækker hele Syd- og Sønderjylland. Hos HB-begravelse lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde dig en individuel og nærværende rådgivning, som gør en forskel og sikrer den afdøde en værdig sidste rejse.

Bedemand i Esbjerg kan træffes døgnet rundt

Vi ved, hvor svær en situation et dødsfald er for pårørende, og vi tager os den nødvendige tid til samtale og planlægning af det sidste farvel. Vi hjælper dig med at skabe den nødvendige ro og det samlede overblik, så du kan fokusere på sorgen. Som dine bedemænd i Esbjerg varetager vi alle de praktiske ting, som du som pårørende ønsker vores hjælp og støtte til.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer

En mindeværdig afsked efter dine ønsker

Vi ønsker at tilbyde den bedst mulige hjælp til dig, som har mistet. Som bedemænd i Esbjerg vil vi gøre vores yderste for at hjælpe de efterladte med at tage en god og værdig afsked. Uanset om det er en begravelse eller bisættelse, kan vi hjælpe med at planlægge ceremonien for den afdøde.

Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og helt uforpligtende snak om dine behov og ønsker til begravelse eller bisættelse i Esbjerg.

Begravelsesforretning i Esbjerg

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Som bedemænd har vi begge mange års erfaring i at arbejde med mennesker i sorg og arrangere den sidste afsked for familier i Esbjerg og omegn. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne ud til din bopæl, så vi kan tage en snak i hjemlige omgivelser.

Tryghed og tillid hele vejen

Gennem årene har vi opbygget et solidt erfaringsgrundlag, så du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os som dine bedemænd i Esbjerg. Vi kan desuden være behjælpelig med at søge om begravelsesstøtte ved staten.

Kontakt din Bedemandsforretning Esbjerg

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 21 10 . Som din begravelsesforretning i Esbjerg kan vi træffes døgnet rundt alle ugens 7 dage. Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne.

Personlig og professionel begravelseshjælp

HB-Begravelse tilbyder en nærværende og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi har stor erfaring i at støtte og tale med mennesker i sorg.

Det er vores største ønske at hjælpe de efterladte med at tage en smuk og mindeværdig afsked. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet hele vejen.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland, Sønderjylland og Esbjerg og tager ikke ekstra for kørsel.

Du kan altid komme i kontakt med os

Vi er synlige, åbne og lydhøre, og vi er fleksible, når der er brug for det.

Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel og at tilpasse vores løsninger til den enkelte til enhver tid.

Vi handler, når du har behov for det

Vi har viljen til at løse opgaverne og tager ansvar. Vi udviser nærvær og engagement og er præcise og grundige, så den afdøde får en værdig sidste rejse.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Arnum

Vestergade 1, 6510 Gram

Guldager - Stenudstilling

Guldagervej 70, 6710 Esbjerg

Toftlund

Østergade 2, 6520 Toftlund

Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Oksbøl

Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Skærbæk

Storegade 6, 6780 Skærbæk

Ribe

Tangevej 6A, 6760 Ribe