Jeres bedemand i Sønderjylland

At miste en af sine kære er altid en sorgfuld tid og en svær situation. Som din bedemand  i Sønderjylland hjælper vi dig med alt det praktiske på en omsorgsfuld og respektfuld måde.

Det er vores største ønske at kunne hjælpemed at sikre, at den afdøde får en værdig sidste rejse

Vi garanterer dig den nødvendige ro, respekt og omsorg i situationen, så du føler dig i trygge og professionelle hænder i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i hele Sønderjylland.

Vi står klar til at hjælpe dig

HB-Begravelses bedemandsforretning kan kontaktes døgnet rundt i alle ugens dage, og vi er klar til at træde til, når situationen kræver det. Vi tilbyder stor fleksibilitet og kommer gerne hjem til dig, hvis du foretrækker at tale sammen hjemme i  vante og trygge omgivelser.

Ring eller skriv til os for rådgivning om bisættelse eller begravelse. Du er også velkommen til at bestille et uformelt og uforpligtende møde med en af vores bedemænd i Sønderjylland.

Hvor i Sønderjylland kan I finde os

I kan finde vores bedemænd i disse byer:

Bedemænd i sønderjylland

En mindeværdig afsked efter dine ønsker

Vi ønsker at yde den bedst mulige støtte til dem, der har lidt tab. Som bedemænd i Sønderjylland vil vi gøre vores allerbedste for at assistere de efterladte med at tage afsked. Uanset om det drejer sig om en begravelse eller bisættelse, står vi til rådighed for at hjælpe med at planlægge ceremonien for den afdøde.

Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og uforpligtende samtale om dine behov og ønsker til bisættelse eller begravelse i Sønderjylland.

Begravelsesforretning i Sønderjylland

Vi varetager alle praktiske detaljer i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Sønderjylland. Som bedemænd har vi begge mange års erfaring med at arbejde med mennesker i sorg og arrangere den sidste afsked for familier i Sønderjylland og omegn.

Tryghed og tillid gennem hele processen

Gennem årene har vi opbygget en solid erfaringsbase, så du med fuld tryghed kan overlade alle de praktiske opgaver til os som dine bedemænd i Sønderjylland. Desuden kan vi bistå med at søge om begravelsesstøtte fra staten.

Få hjælp med begravelseshjælp hos os!

Begravelseshjælp er en engangsbetaling, der udbetales til pårørende. Begravelseshjælpen dækker udgifter i forbindelse med en begravelse i Sønderjylland og i resten af landet. Beløbets størrelse varierer fra person til person og kan afhænge af den afdødes alder, familiære forhold, formue og eventuel fælles formue med ægtefællen. Hvis du ønsker yderligere information om begravelseshjælp i Jylland, er du velkommen til at kontakte os!

Kontakt din Bedemandsforretning i  Sønderjylland

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 21 10. Som din begravelsesforretning i Sønderjylland kan vi træffes døgnet rundt alle ugens 7 dage. Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne.

  70 70 21 10 Skriv besked

 

Skriv til os

70 70 21 10