Bedemand i Arnum

HB-Begravelse består af Bjarne, Betty, Maria og Henrik og er en bedemandsforretning i Arnum med en afdeling på Vestergade 1, og vi er bl.a. tilknyttet Højrup Sogn. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Tilsammen har Bjarne, Betty og Henrik har mange års erfaring i at arbejde med mennesker og at tale med mennesker ramt af sorg.

Få en mindeværdig afsked

Vi stræber efter at tilbyde den bedst mulige støtte til dig, der har lidt tabet af en nærtstående. Som bedemænd vil vi gøre vores absolut bedste for at hjælpe de efterladte med at arrangere en smuk og værdig afskedsceremoni. Uanset om det drejer sig om en begravelse eller en bisættelse, er vi her for at assistere med planlægningen af ceremonien for den afdøde.

Dine lokale bedemænd i Arnum og omegn

Vi er fra lokalområdet – og vi kommer gerne ud på din bopæl, så vi kan tage en snak i hjemlige omgivelser, hvor du føler dig tryg. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring med alle de praktiske forhold, hvilket betyder, at du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os.

Vi vil desuden være behjælpelig med at søge om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, hvis du ønsker det.

Bedemand Arnum

 

Ring til os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon døgnet rundt.

  70 70 21 10

 

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – ugens 7 dage – 365 dage om rådet. Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne. Vi dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland – også dit område

Skriv til os

70 70 21 10