Bedemænd Esbjerg

Bedemand Toftlund

Omsorg og nærvær i en svær tid

  70 70 21 10 Skriv besked

Bedemand i Toftlund

HB-Begravelse består af Bjarne, Betty og Henrik. Vi dækker et stort område i hele Toftlunds opland herunder Bevtoft, Agerskov, Hellevad, Bedsted, Løgumkloster Branderup, Roost og Arrild m.m.

Vi samarbejder med alle kirker i og omkring Toftlund bl.a. Toftlund Kirke. Derudover har vi egne rustvogne, så vi kan køre en sidste ærefuld tur med afdøde sammen med jer som pårørende.

 

Omsorg og hjælp fra erfarne bedemænd

 

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, og vi har som bedemand i Toftlund tilsammen mange års erfaring med at arbejde med mennesker. Vi kommer gerne ud til din bopæl, så vi kan tage dialogen i trygge omgivelser hos dig.

Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring og “know how”, som betyder, at du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os. Vi vil desuden være behjælpelige med at søge om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, hvis du ønsker det.

Vi er til at træffe døgnet rundt

Søger du en kompetent og erfaren bedemand i Toftlund, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 21 10 døgnet rundt. Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – ugens 7 dage – 365 dage om året.

Som dine bedemænd i Toftlund dækker vi hele Sydvestjylland & Sønderjylland

  70 70 21 10 Skriv besked
70 70 21 10