fbpx

Priseksempler Ring 70702110

Østergade 2
6520 Toftlund

Ring 70702110
Døgnet rundt

Bedemand i Toftlund

HB-Begravelse består af Henrik og Bjarne, og er en bedemand i Toftlund, hvor vi har en afdeling på Østergade 2 og et stort område i hele Toftlunds opland herunder Bevtoft, Agerskov, Hellevad, Bedsted, Løgumkloster Branderup, Roost og Arrild mm. Vi samarbejder med alle kirker i og omkring Toftlund bl.a. Toftlund Kirke. Derudover har vi egne rustvogne således vi kan køre en sidste ærefuld tur med afdøde sammen med jer som pårørende.

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse og har begge mange års erfaring i at arbejde med mennesker. Vi kommer gerne ud til din bopæl, så vi kan tage en snak i hjemlige omgivelser. Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring og “know how”, hvilket betyder, at du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os. Vi vil desuden være behjælpelig med at søge om begravelse støtte ved staten.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70702110 døgnet rundt.
Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – ugens 7 dage – 365 dage om året.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne.

Personlig og nærværende bedemand i Toftlund

Vi dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Vi træffes hele døgnet – året rundt

Tryghed, omsorg og nærvær er værdier som alle kendetegner HB Begravelse. Når du er i sorg, kan det være svært at overskue de praktiske omstændigheder.

Et dødsfald kan ske hele døgnet. Vi står klar med støtte, der følger efter et dødsfald – uanset tidspunkt på døgnet. Vi kommer gerne hjem til dig, men samtalen kan også foregå andre steder, hvis du måtte ønske dette.

HB-Begravelse er en lokal forankret bedemand med afdelinger i Guldager, Oksbøl, Toftlund og Arnum og nu senest i Strandbygade i Esbjerg. Men vi dækker hele Syd- og Sønderjylland uden det koster ekstra i kørsel.

Personlig og uformel dialog

Når man er i sorg, kan det være svært at overskue de praktiske omstændigheder i forbindelse med et dødsfald og begravelse. Vi hjælper dig fra start til slut.

Med en personlig og nærværende tilgang, hjælper vi dig med at træffe de valg, der passer til den måde du ønsker at tage afsked på. Dette gøres i respekt for både dig, familien såvel som afdøde. Det er vigtigt for os at I får en mindeværdig afsked.

Som professionel bedemand tilbyder vi dig personlig rådgivning i hjemmets trygge rammer eller hvor du måtte ønske det. Vi hjælper også gerne med at formidle en kontakt til en psykoterapeut, hvis I ønsker det.

Fair pris – ingen ekstraudgifter

En begravelse eller bisættelse er et sidste farvel og skal være en mindeværdig ceremoni. Vi hjælper dig med at skabe rammerne om en smuk afsked uanset om der er tale om begravelse eller bisættelse.

Prisen for en begravelse og bisættelse kan variere fordi ingen ceremonier er ens. Der vil være nogle faste omkostninger i forbindelse med kister, urner, kistedekoration m.m. Lad os tage en uformel snak om mulighederne.

Hos HB-Begravelse hjælper vi dig med alt det praktiske. Vi hjælper med et samlet overblik, også med at søge begravelseshjælp, så du kan fokusere på sorgen. Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig en fair og gennemskuelig pris.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder