Bedemand & bedemandsforretning Varde

  70 70 21 10 Skriv besked

Bedemand Varde

Når man oplever et dødsfald i den nære familie eller omgangskreds, kan det være en svær tid med mange spørgsmål og opgaver, man samtidig skal forholde sig til. Derfor kan det ofte være en hjælp og støtte for de efterladte at overlade mange af de praktiske opgaver til bedemanden.

HB-Begravelse er din bedemand i Varde, og vi har stor erfaring med at varetage og tilrettelægge den sidste afsked med respekt og omsorg for de efterladte.

Begravelse i Varde

Vi har arrangeret både kirkelig såvel som borgerlig begravelse og kan hjælpe med bisættelse eller begravelse i Varde og omegn. Som din bedemand i Varde har vi et stort ønske om at gøre en forskel ved at sikre de efterladte en værdig og mindefuld sidste afsked med et kært menneske.

Vi er åbne og lyttende og i stand til at opfylde særlige ønsker i forbindelse med afskeden, så det bliver en afsked, der er i overensstemmelse med de efterladte og den afdødes ønsker.

Vi hjælper med det praktiske

Som dine bedemænd i Varde og omegn kan vi hjælpe med kontakt og koordinering med relevante personer og instanser fx præst, kirkegård/kapel, hospital og plejehjem. Vi kan også være behjælpelig med dødsattest og de nødvendige papirer til begravelsesmyndighederne, og vi hjælper gerne med ansøgning om begravelseshjælp.

Nærvær og empati døgnet rundt

HB-Begravelse træder til, når du har brug for det, og vi er tilgængelige året rundt. Vi ønsker at gøre alt for at sikre en smuk og mindeværdig afsked for den afdøde.

Du har derfor altid mulighed for at kontakte din begravelsesforretning i Varde døgnet rundt, og vi står altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp. Ønsker du en samtale i dine vante og hjemlige rammer, kommer dine bedemænd i Varde gerne til dig.

Kontakt din bedemandsforretning nær Varde

Har du brug for en professionel begravelsesforretning Varde, så står vores bedemænd Varde altid klar til at træde til. Du bedes kontakte til vores bedemand i Varde på telefonnummeret herunder eller ved at skrive en besked til os. Vi kan kontaktes døgnet rundt alle ugens dage.

  70 70 21 10 Skriv besked
70 70 21 10