Bedemænd i RIbe

Bedemand Ribe

Vi ønsker at gøre en forskel i en svær tid,
Tangevej 6, 6760 Ribe

  70 70 21 10 Skriv besked

Din lokale bedemand i Ribe

Som din lokale bedemand i Ribe, hjælper vi dig gerne med alt det praktiske på omsorgsfuld og respektfuld vis. Vi ved, at det at miste en af sine kære indebærer en sorgfuld tid og en svær situation.

Det er vores største ønske at kunne hjælpe med at sikre, at den afdøde får en værdig sidste rejse.

Vi garanterer dig den nødvendige ro, respekt og omsorg i situationen, så du føler dig i trygge og professionelle hænder i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Ribe og omegn.

Vi står klar med hurtig hjælp

HB-Begravelses bedemandsforretning i Ribe kan kontaktes døgnet rundt alle ugens dage, og vi er altid klar til at træde til, når situationen kræver det. Vores bedemand tilbyder stor fleksibilitet og kommer gerne hjem til dig, hvis du foretrækker at tale sammen hjemme i vante og trygge omgivelser.

Vi vil påtage alt de praktiske ting, der kan være uoverskuelige i en svær tid. På den måde får I sagt farvel uden at tænke særlig meget over det praktiske.

Skal den afdøde begraves i Ribe, er der flere ting, som skal klares. Hos HB-Begravelse hjælper vi med:

  • Kisteilægning
  • Valg af kiste og urne
  • Kørsel
  • Ceremoni afholdelse, mm.

Med HB-Begravelse kan du trygt overlade alle aspekter af begravelsesprocessen til os, så du kan fokusere på at mindes og sørge. Vores bedemand i Ribe ved, hvad det kræves, for at skabe de bedste rammer for det sidste farvel.

Kontakt os ved at skrive til os eller ved at ringe på 70 70 21 10, for rådgivning om bisættelse eller begravelse. Du er også velkommen til at bestille et uformelt og uforpligtende møde med en af vores bedemænd i Ribe.

 

En god afsked i Ribe efter dine ønsker

Under vores møde og i løbende dialog med dig aftaler vi, hvilke opgaver du ønsker, at din bedemand i Ribe skal stå for. Ofte kan det være en hjælp for de efterladte at overlade mange af de praktiske opgaver til en bedemand.

Vores bedemænd har stor erfaring med at varetage og planlægge det sidste farvel, så det bliver efter afdødes og efterladtes ønsker. Vi imødekommer gerne særlige ønsker til f.eks. kiste, gravsten og ceremoni ved en borgerlig begravelse eller bisættelse i Ribe og omegn.

Få hjælp til begravelseshjælp hos os!

Begravelseshjælp er et engangsbeløb, der udbetales til pårørende. Begravelseshjælpen dækker udgifter i forbindelse med en begravelse i Ribe  og i resten af landet. Størrelsen af beløbet er forskellige fra person til person og kan afhænge af den afdødes alder, familieforhold, formue og eventuelle ægtefælles formue. For mere informationer om begravelseshjælp i Ribe, kan I kontakte os!

Kontakt din begravelsesforretning Ribe

Har du brug for en personlig og professionel bedemandsforretning i Ribe, så kontakt en af vores bedemænd. Vi kommer gerne ud til dig for en personlig og uforpligtende samtale om begravelse eller bisættelse i Ribe, og vi er altid klar til at hjælpe.

Find også hjælp i nærtliggende byer, som Esbjerg og Skærbæk.

70 70 21 10