Din bedemand i Esbjerg

Mød din bedemand i Esbjerg, hos HB-Begravelse. Vores team består af bedemændene Bjarne, Betty og Henrik, og vi er dine bedemænd ved begravelse og bisættelse. Vi er en lokal bedemandsforretning på Strandbygade 46 i Esbjerg, men vi dækker også hele Syd- og Sønderjylland. Hos HB-Begravelse lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde dig en individuel og nærværende rådgivning, som gør en forskel og sikrer den afdøde en værdig sidste rejse.

Bedemand i Esbjerg kan træffes døgnet rundt

Vi ved, hvor svær en situation et dødsfald er for pårørende, og vi tager os den nødvendige tid til samtale og planlægning af det sidste farvel. Vi hjælper dig med at skabe den nødvendige ro og det samlede overblik, så du kan fokusere på sorgen. Som dine bedemænd varetager vi alle de praktiske ting, som du som pårørende ønsker vores hjælp og støtte til.

En mindeværdig afsked efter dine ønsker

Vi ønsker at tilbyde den bedst mulige hjælp til dig, som har mistet. Som bedemænd i Esbjerg vil vi gøre vores yderste for at hjælpe de efterladte med at tage en god og værdig afsked. Uanset om det er en begravelse eller bisættelse, kan vi hjælpe med at planlægge ceremonien for den afdøde. Vi kan hjælpe med:

  • Valg af kirke og præst
  • Valg af kiste og urne
  • Bestilling af blomster
  • Valg af salmer

Du er velkommen til at kontakte os for en uformel og helt uforpligtende snak om dine behov og ønsker til bisættelse eller begravelse i Esbjerg.

Begravelsesforretning i Esbjerg

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med en bisættelse eller begravelse i Esbjerg. Som bedemænd har vi mange års erfaring i at arbejde med mennesker i sorg og arrangere den sidste afsked for familier. Hvis du ønsker det, kommer vi gerne ud til din bopæl, så vi kan tage en snak i hjemlige omgivelser.

 

Bedemand i Esbjerg

 

Tryghed og tillid hele vejen

Gennem årene har vi opbygget et solidt erfaringsgrundlag, så du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os som dine bedemænd i Esbjerg. Vi kan desuden være behjælpelig med at søge om begravelsesstøtte ved staten.

Vi vil også påtage os alle de praktiske ting, der kan være uoverskuelige i en svær tid. På den måde får I sagt farvel uden at tænke særlig meget over det praktiske.

Skal den afdøde begraves i Esbjerg, er der flere ting som skal klares. Hos HB-Begravelse hjælper vores bedemand med kisteilægning, valg af kiste og urne, kørsel, ceremoni afholdelse og mm. Med HB-Begravelse kan du trygt overlade alle aspekter af begravelsesprocessen til os, så du kan fokusere på at mindes og sørge.

Få hjælp til begravelseshjælp hos os!

Begravelseshjælp er et engangsbeløb, der udbetales til pårørende. Begravelseshjælpen dækker udgifter i forbindelse med en begravelse i Esbjerg og i resten af landet. Størrelsen af beløbet er forskellige fra person til person og kan afhænge af den afdødes alder, familieforhold, formue og eventuelle ægtefælles formue. For mere informationer om begravelseshjælp i Esbjerg, kan I kontakte os!

Kontakt din Bedemandsforretning Esbjerg

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 21 10, hvis du behøver en bedemand eller har spørgsmål til processen. Som din begravelsesforretning i Esbjerg kan vi træffes døgnet rundt alle ugens 7 dage. Lad os tage en uforpligtende snak i dag om mulighederne.

Find også en bedemand, hvis du bor tættere på Oksbøl eller Løgumkloster.

  70 70 21 10 Skriv besked

 

 

Skriv til os

70 70 21 10