Bedemand i Esbjerg

HB Begravelse er en bedemand i Esbjerg der sørger for alt det praktiske i en svær tid.

Når et familiemedlem, en ven eller en anden der står dig nært afgår ved døden, kan du kontakte HB Begravelse. Du må ringe til os på telefon 70702110 døgnet rundt.

Vi er en bedemandsforretning i Esbjerg som håndterer alt det praktiske i forbindelse med et dødsfald, så du kan slippe for bekymringerne og fokusere på sorgen.

Når et menneske afgår ved døden opstår der mange spørgsmål og forpligtelser, og dette kan være uoverskueligt i en svær tid.

HB Begravelse består af bedemændene Bjarne Christensen og Henrik Kristensen som begge har mange års erfaring med sorg og kriser.

Vi har igennem årene opbygget solid erfaring og “know how”, hvilket betyder, at du med ro i maven kan overlade alle de praktiske gøremål til os.

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – ugens 7 dage – 365 dage om året.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 70702110, hvis du behøver vores hjælp eller blot har spørgsmål.

Ring 70702110 til os nu
– Vi er til rådighed døgnet rundt

Personlig og nærværende bedemand i Esbjerg

Lad os tage en uformel og uforpligtende snak

HB Begravelse er en bedemandsforretning i Esbjerg som vejleder dig med alt vedrørende begravelse eller bisættelse i Esbjerg og omegn.

Uanset om der er tale om en kirkelig- eller en borgerlig begravelse i Esbjerg, så giver vi dig en personlig og professionel vejledning fra start til slut.

Selvom vi er en lokal forankret bedemand i Esbjerg så dækker vi alligevel et stort område der strækker sig over Bramming, Tjæreborg, Vilslev, Sneum, Darum, Nr. Nebel, Alslev, Vester Nebel, Nr. Nebel, Bryndum, Skads, Tarp, Guldager, Grimstrup, Sædding, Hjerting m.m.

HB Begravelse har desuden afdelinger i hele Sydvest- og Sønderjylland. Der er altid mulighed for et personligt og nærværende møde med en bedemand fra HB Begravelse.

Vi samarbejder med alle kirker i Esbjerg om omegn f.eks. Zions kirke, Tjæreborg kirke, vor Frelser kirke, Treenighedskirken, Sædden kirke, Kvaglund kirke, Jerne kirke, Grundtvigskirken, Hjerting kirke, Bryndum kirke m.v.

Vi kan sørge for al kontakt til og med den valgte kirke i det omfang det ønskes.

Hos HB Begravelse er vi behjælpelige med at få et samlet overblik over begravelsesudgifterne og vi hjælper dig med at søge begravelseshjælp fra Staten. Der kan ansøges om begravelseshjælp online .

Vi hjælper dig med at planlægge højtideligheden med præster og kirkens øvrige personale. Ud fra vores viden om Esbjerg og kirkerne i vores område kan vi ligeledes hjælpe med at udvælge det perfekte gravstedet.

Vi træffes hele døgnet – året rundt

Tryghed, omsorg og nærvær er værdier som alle kendetegner HB Begravelse. Når du er i sorg, kan det være svært at overskue de praktiske omstændigheder.

 

Et dødsfald kan ske hele døgnet. Vi står klar med støtte, der følger efter et dødsfald – uanset tidspunkt på døgnet. Vi kommer gerne hjem til dig, men samtalen kan også foregå andre steder, hvis du måtte ønske dette.

 

HB Begravelse er en lokal forankret bedemand i Esbjerg, men vi dækker hele Syd- og Sønderjylland uden det koster ekstra i kørsel.

Personlig og uformel dialog

Når man er i sorg, kan det være svært at overskue de praktiske omstændigheder i forbindelse med et dødsfald og begravelse. Det er her vi hjælper dig fra start til slut.

 

Med en personlig og nærværende tilgang, hjælper vi dig med at træffe de valg, der passer til den måde du ønsker at tage afsked på. Dette gøres i respekt for både dig, familien såvel som afdøde. Det er vigtigt for os at I får en mindeværdig afsked.

 

Som professionel bedemand tilbyder vi dig personlig rådgivning i hjemmets trygge rammer eller hvor du måtte ønske det.

Fair pris – ingen ekstraudgifter

En begravelse eller bisættelse er et sidste farvel og skal være en mindeværdig ceremoni. Vi hjælper dig med at skabe rammerne om en smuk afsked uanset om der er tale om begravelse eller bisættelse.

 

Prisen for en begravelse og bisættelse kan variere fordi ingen ceremonier er ens. Der vil være nogle faste omkostninger i forbindelse med kister, urner, kistedekoration m.m. Lad os tage en uformel snak om mulighederne.

 

Hos HB Begravelse hjælper vi dig med alt det praktiske – også økonomien og med at søge begravelseshjælp så du kan fokusere på sorgen.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder