Bedemand og begravelsesforretning Haderslev

Få hjælp til det praktiske i en svær tid

  70 70 21 10 Skriv besked

Din lokale bedemand Haderslev

Hos HB-Begravelse kan vi som din bedemand i Haderslev hjælpe med at arrangere kirkelig eller borgerlig begravelse eller bisættelse i Haderslev og omegn. Vi er hjælpsomme med alle detaljer, og vi kan hjælpe dig med at skabe et overblik og hjælpe med alt det praktiske, så du kan fokusere på sorgen.

Vores nærværende bedemand Haderslev træder til, når du har brug for os.

 

Bedemand haderslev

Vi er tilgængelige døgnet rundt

Når du skal planlægge begravelse eller bisættelse Haderslev, så er HB-Begravelse altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt og alle ugens dage. Mange føler tryghed ved at holde mødet med vores bedemænd i Haderslev i eget hjem. Vi kommer derfor gerne hjem til dig, hvis du ønsker at tale med en bedemand i dine egne trygge rammer.

Vi kan kontaktes på telefon 70 70 21 10 og kan tilbyde en uforpligtende samtale med en af vores bedemænd i Haderslev.

Begravelse eller bisættelse Haderslev

Alle situationer og dødsfald er vidt forskellige, og derfor behandler vi dem også forskelligt og tilpasser den enkelte løsning efter hver situation. Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel for de efterladte, som står i en svær situation og skal tage stilling til mange praktiske forhold og opgaver.

Vi kan tilbyde en fleksibel og omsorgsfuld støtte til de pårørende, og vi er åbne og lydhøre over for forskellige ønsker og behov ved bisættelse eller begravelse Haderslev og omegn.

En smuk afsked efter dine ønsker

Som din lokale bedemandsforretning Haderslev står vi for det praktiske ved bisættelse og begravelse i Haderslev, så du kan tage en god afsked og holde den mindeværdige ceremoni, du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale begravelsesforretning Haderslev for en uformel og helt uforpligtende snak om din situation og ønsker.

  70 70 21 10
Skriv til os

70 70 21 10