Bedemand i Guldager

HB-Begravelse består af Bjarne, Betty og Henrik og er en bedemandsforretning i Guldager, hvor vi har en afdeling på Guldagervej 70.

Vi dækker sammen med vores afdeling i Esbjerg et stort område, der strækker sig over Bramming, Tjæreborg, Vilslev, Sneum, Darum, Nr. Nebel, Alslev, Vester Nebel, Nr. Nebel, Bryndum, Skads, Tarp, Guldager, Grimstrup, Sædding, Hjerting m.m.

Stort lokalkendskab

Vi samarbejder derfor med alle kirker i Esbjerg og omegn eks. Guldager kirke, Zions kirke, Tjæreborg kirke, vor Frelser kirke, Treenighedskirken, Sædden kirke, Kvaglund kirke, Jerne kirke, Grundtvigskirken, Hjerting kirke, Bryndum kirke, Gjesing kirke m.v.

Bedemand Guldager

Få hjælp til alt det praktiske

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse og har tilsammen mange års erfaring i at arbejde med mennesker i sorg. Vi tilbyder at komme ud til dig, så vi kan tage en snak i hjemlige omgivelser, hvis du ønsker, at samtalen skal foregå hos dig.

Gennem årene har vi opbygget en solid erfaring og viden, som betyder, at du trygt og roligt kan overlade alle de praktiske opgaver til os som dine bedemænd i Guldager. Vi vil desuden være behjælpelig med at søge om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark.

Vi er altid klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon døgnet rundt.

  70 70 21 10

 

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet – ugens 7 dage – 365 dage om rådet.
Kontakt os for en uformel og helt uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. Vi dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland – også i Guldager

 

 

70 70 21 10