Om HB Begravelse

HB Begravelse består af Bjarne Christensen og Henrik Kristensen som begge er med lokale rødder.

Vi er begge to meget optaget af at tilbyde en professionel, individuel tilpasset hjælp og service til mennesker ramt af et dødsfald, så det netop bliver den afsked, som de pårørende ønsker at få med deres kære.

Mange pårørende kan opleve tiden omkring og efter et dødsfald meget kaotisk og overvældende, og vi vil tage os af alle de praktiske ting, som de pårørende måtte ønske hjælp til.

Vi vil have tid og ro til samtale og planlægning af begravelsen eller bisættelsen.

Som professionelle bedemænd hjælper vi dig med alle de praktiske opgaver, der skal tages hånd om, når du mister et familiemedlem eller en person som står dig nært.

Vi kan hjælpe dig med at udfylde dødsanmeldelse, kontakte præst, kirke og forsikringsselskab. Vi kan også hjælpe dig med at ansøge om økonomisk støtte – også kaldet begravelseshjælp.

Ring 70702110 eller skriv til os

Bedemand Bjarne Christensen

Bedemand
Bjarne Christensen

+45 40376103

bc@hb-begravelse.dk

Bjarne er født og opvokset på Nordsjælland men har siden 1985 boet i Arnum sammen med sin hustru.

Bjarne har tidligere arbejdet i Falck i 36 år både som ambulancereder og i brand- og redningsarbejde. I 15 år har han henholdsvis været stationsleder, redningsleder og driftsleder.

Han er lokal engageret og har været med i forskellige bestyrelser bla i kirkelige sammenhænge i landsdelen.

Bjarne har stor erfaring med mennesker i krise og er vant til at samtale om svære emner.

Bedemand Henrik Kristensen

Bedemand
Henrik Kristensen

+45 61608971

hk@hb-begravelse.dk

Henrik stammer oprindeligt fra Henne-området og føler sig som en lokal mand også i Oksbøl og Varde, hvor han har trådt sine drengesko både i hallen og svømmehallen, ved lægen og tandlægen og hos byens handlende.

De sidste 15 år har han været bosiddende i Esbjerg med sin hustru. 

Henrik er oprindeligt uddannet landmand, tog efterfølgende en teologisk uddannelse og arbejdede som præst i Peru over en 8 årig periode, derefter arbejdede han 11 år i Blå Kors Danmark/Genbrug som konsulent og souschef. Han har et stort kendskab til mange forskellige livssituationer og vant til at tale med mennesker under vanskelige forhold.