Bedemænd i RIbe

Bedemand Fanø

Vi hjælper med alt det praktiske i den svære tid

  70 70 21 10 Skriv besked

Bedemand Fanø

Bedemand på Fanø

HB-Begravelse er din bedemand på Fanø og samarbejder både med Nordby Kirke og Sønderho Kirke samt mange andre kirker i Syd- og Sønderjylland. Vi træder gerne til ved begravelser på Fanø og tilbyder omsorgsfuld støtte og hjælp i den svære tid. Vi ønsker at kunne sikre jer, at den afdøde får den smukke og værdige afsked med tæt dialog.

Omsorg og hjælp i en svær tid

Som bedemand nær Fanø vil vi bistå med kompetente og nærværende hjælp i hele processen. Når du derfor skal have planlagt en begravelse på Fanø, så står vi klar til at hjælpe dig. Alle dødsfald er vidt forskellige, og derfor behandler vi alle henvendelser unikt og med høj ekspertise. Vi tilpasser den enkelte løsning ud fra de pårørendes ønsker og krav. Vi sikrer dig derfor tryghed og høj kvalitet igennem hele forløbet, så afskeden efter afdødes og efterladtes ønsker.

Bedemand Fanø

Vores bedemand nær Fanø er til at træffe døgnet rundt

Vores bedemand nær Fanø er tilgængelig telefonisk hele døgnet rundt, hvis du har behov for at tale med os. Vi har et stort ønske om at gøre en forskel ved at sikre de efterladte en værdig og mindefuld sidste afsked med et kært menneske.

Vi står til rådighed til at hjælpe med alt det praktiske. Vi hjælper også gerne med at søge begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark.

Kontakt vores bedemand nær Fanø

Som din bedemand nær Fanø står vi for alt det praktiske ved begravelsen på Fanø, så du har tid til det som betyder allermest for dig. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at tale med en bedemand eller blot har spørgsmål.

Ønsker du en personlig og uformel samtale med os i en af vores begravelsesforretninger er du meget velkommen til at rette henvendelse til vores bedemand. Dette kan ske ved at klikke på telefonnummeret forneden.

  70 70 21 10
70 70 21 10