bedemand-haderslev

Bedemand og begravelsesforretning Haderslev

Få hjælp til det praktiske i en svær tid

Din lokale bedemand Haderslev

Hos HB-Begravelse kan vi som din bedemand i Haderslev hjælpe med at arrangere kirkelig eller borgerlig begravelse eller bisættelse i Haderslev og omegn. Vi er hjælpsomme med alle detaljer, og vi kan hjælpe dig med at skabe et overblik og hjælpe med alt det praktiske, så du kan fokusere på sorgen.

Vores bedemænd Haderslev træder til, når du har brug for os, og når du mangler en dygtig og nærværende bedemandsforretning i Haderslev.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer

Vi er tilgængelige døgnet rundt

Når du skal planlægge begravelse eller bisættelse Haderslev, så er HB-Begravelse altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt og alle ugens dage. Mange føler tryghed ved at holde mødet med vores bedemænd i Haderslev i eget hjem. Vi kommer derfor gerne hjem til dig, hvis du ønsker at tale med en bedemand i dine egne trygge rammer.

Vi kan kontaktes på telefon 70 70 21 10 og kan tilbyde en uforpligtende samtale med en af vores bedemænd i Haderslev.

Begravelse eller bisættelse Haderslev

Alle situationer og dødsfald er vidt forskellige, og derfor behandler vi dem også forskelligt og tilpasser den enkelte løsning efter hver situation. Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel for de efterladte, som står i en svær situation og skal tage stilling til mange praktiske forhold og opgaver.

Vi kan tilbyde en fleksibel og omsorgsfuld støtte til de pårørende, og vi er åbne og lydhøre over for forskellige ønsker og behov ved bisættelse eller begravelse Haderslev og omegn.

En smuk afsked efter dine ønsker

Som din lokale bedemandsforretning Haderslev står vi for det praktiske ved bisættelse og begravelse i Haderslev, så du kan tage en god afsked og holde den mindeværdige ceremoni, du ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale begravelsesforretning Haderslev for en uformel og helt uforpligtende snak om din situation og ønsker.

Personlig og professionel begravelseshjælp

HB-Begravelse tilbyder en nærværende og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi har stor erfaring i at støtte og tale med mennesker i sorg.

Det er vores største ønske at hjælpe de efterladte med at tage en smuk og mindeværdig afsked. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet hele vejen.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland, Sønderjylland og Esbjerg og tager ikke ekstra for kørsel.

Du kan altid komme i kontakt med os

Vi er synlige, åbne og lydhøre, og vi er fleksible, når der er brug for det.

Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel og at tilpasse vores løsninger til den enkelte til enhver tid.

Vi handler, når du har behov for det

Vi har viljen til at løse opgaverne og tager ansvar. Vi udviser nærvær og engagement og er præcise og grundige, så den afdøde får en værdig sidste rejse.

Sange og salmer til begravelsen

Sangen er en smuk afslutning på ceremonien. Der er mange muligheder inden for sangvalg, musik i kirken og evt. instrumenter. Herunder kan du få en idé til at vælge sange til begravelsen.

  • Altid frejdig når du går
  • I Danmark er jeg født, H. C. Andersen
  • Nu falmer skoven
  • Dejlig er jorden
  • Om lidt bliver her stille, Kim Larsen
Se flere sange og salmer her

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Arnum

Vestergade 1, 6510 Gram

Guldager - Stenudstilling

Guldagervej 70, 6710 Esbjerg

Toftlund

Østergade 2, 6520 Toftlund

Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Oksbøl

Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Skærbæk

Storegade 6, 6780 Skærbæk

Ribe

Tangevej 6A, 6760 Ribe