Bedemand Ribe

Bedemand Ribe

Vi ønsker at gøre en forskel i en svær tid

Din lokale bedemand i Ribe

At miste en af sine kære indebærer en sorgfuld tid og en svær situation. Som dine lokale bedemænd i Ribe hjælper vi dig gerne med alt det praktiske på omsorgsfuld og respektfuld vis.

Det er vores største ønske at kunne hjælpe med at sikre, at den afdøde får en værdig sidste rejse.

Vi garanterer dig den nødvendige ro, respekt og omsorg i situationen, så du føler dig i trygge og professionelle hænder i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Ribe og omegn.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer

Vi står klar med hurtig hjælp

HB-Begravelses bedemandsforretning i Ribe kan kontaktes døgnet rundt alle ugens dage, og vi er altid klar til at træde til, når situationen kræver det. Vi tilbyder stor fleksibilitet og kommer gerne hjem til dig, hvis du foretrækker at tale sammen hjemme i dine egne vante og trygge omgivelser.

Ring eller skriv til os for rådgivning om bisættelse eller begravelse. Du er også velkommen til at bestille et uformelt og uforpligtende møde med en af vores bedemænd i Ribe.

En god afsked efter dine ønsker

Under vores møde og i løbende dialog med dig aftaler vi, hvilke opgaver du ønsker, at din bedemand i Ribe skal stå for. Ofte kan det være en hjælp for de efterladte at overlade mange af de praktiske opgaver til en bedemand.

Vores bedemænd har stor erfaring med at varetage og planlægge det sidste farvel, så det bliver efter afdødes og efterladtes ønsker. Vi imødekommer gerne særlige ønsker til f.eks. kiste, gravsten og ceremoni ved en borgerlig begravelse eller bisættelse Ribe og omegn.

Kontakt din begravelsesforretning Ribe

Har du brug for en personlig og professionel bedemandsforretning Ribe, så kontakt en af vores to bedemænd. Vi kommer gerne ud til dig for en personlig og uforpligtende samtale om begravelse eller bisættelse i Ribe, og vi er altid klar til at hjælpe.

Personlig og professionel begravelseshjælp

HB-Begravelse tilbyder en nærværende og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi har stor erfaring i at støtte og tale med mennesker i sorg.

Det er vores største ønske at hjælpe de efterladte med at tage en smuk og mindeværdig afsked. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet hele vejen.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland, Sønderjylland og Esbjerg og tager ikke ekstra for kørsel.

Du kan altid komme i kontakt med os

Vi er synlige, åbne og lydhøre, og vi er fleksible, når der er brug for det.

Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel og at tilpasse vores løsninger til den enkelte til enhver tid.

Vi handler, når du har behov for det

Vi har viljen til at løse opgaverne og tager ansvar. Vi udviser nærvær og engagement og er præcise og grundige, så den afdøde får en værdig sidste rejse.

Sange og salmer til begravelsen

Sangen er en smuk afslutning på ceremonien. Der er mange muligheder inden for sangvalg, musik i kirken og evt. instrumenter. Herunder kan du få en idé til at vælge sange til begravelsen.

  • Altid frejdig når du går
  • I Danmark er jeg født, H. C. Andersen
  • Nu falmer skoven
  • Dejlig er jorden
  • Om lidt bliver her stille, Kim Larsen
Se flere sange og salmer her

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Arnum

Vestergade 1, 6510 Gram

Guldager - Stenudstilling

Guldagervej 70, 6710 Esbjerg

Toftlund

Østergade 2, 6520 Toftlund

Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Oksbøl

Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Skærbæk

Storegade 6, 6780 Skærbæk

Ribe

Tangevej 6A, 6760 Ribe