Bedemand Varde

Bedemand & bedemandsforretning Varde

Bedemand Varde

Når man oplever et dødsfald i den nære familie eller omgangskreds, kan det være en svær tid med mange spørgsmål og opgaver, man samtidig skal forholde sig til. Derfor kan det ofte være en hjælp og støtte for de efterladte at overlade mange af de praktiske opgaver til bedemanden.

HB-Begravelse er din bedemand i Varde, og vi har stor erfaring med at varetage og tilrettelægge den sidste afsked med respekt og omsorg for de efterladte.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer

Begravelse i Varde

Vi har arrangeret både kirkelig såvel som borgerlig begravelse og kan hjælpe med bisættelse eller begravelse i Varde og omegn. Som din bedemand i Varde har vi et stort ønske om at gøre en forskel ved at sikre de efterladte en værdig og mindefuld sidste afsked med et kært menneske.

Vi er åbne og lyttende og i stand til at opfylde særlige ønsker i forbindelse med afskeden, så det bliver en afsked, der er i overensstemmelse med de efterladte og den afdødes ønsker.

Vi hjælper med det praktiske

Som dine bedemænd kan vi hjælpe med kontakt og koordinering med relevante personer og instanser fx præst, kirkegård/kapel, hospital og plejehjem. Vi kan også være behjælpelig med dødsattest og de nødvendige papirer til begravelsesmyndighederne, og vi hjælper gerne med ansøgning om begravelseshjælp.

Nærvær og empati døgnet rundt

HB-Begravelse træder til, når du har brug for det, og vi er tilgængelige året rundt. Vi ønsker at gøre alt for at sikre en smuk og mindeværdig afsked for den afdøde.

Du har derfor altid mulighed for at kontakte din begravelsesforretning Varde døgnet rundt, og vi står altid til rådighed, når du har brug for vores hjælp. Ønsker du en samtale i dine vante og hjemlige rammer, kommer dine bedemænd i Varde gerne til dig.

Kontakt din bedemandsforretning nær Varde

Har du brug for en professionel begravelsesforretning Varde, så står vores bedemænd Varde altid klar til at træde til. Du bedes kontakte til vores bedemand i Esbjerg på telefonnummeret forneden eller ved at skrive en besked til os. Vi kan kontaktes døgnet rundt alle ugens dage.

Personlig og professionel begravelseshjælp

HB-Begravelse tilbyder en nærværende og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi har stor erfaring i at støtte og tale med mennesker i sorg.

Det er vores største ønske at hjælpe de efterladte med at tage en smuk og mindeværdig afsked. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet hele vejen.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland, Sønderjylland og Esbjerg og tager ikke ekstra for kørsel.

Du kan altid komme i kontakt med os

Vi er synlige, åbne og lydhøre, og vi er fleksible, når der er brug for det.

Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel og at tilpasse vores løsninger til den enkelte til enhver tid.

Vi handler, når du har behov for det

Vi har viljen til at løse opgaverne og tager ansvar. Vi udviser nærvær og engagement og er præcise og grundige, så den afdøde får en værdig sidste rejse.

Sange og salmer til begravelsen

Sangen er en smuk afslutning på ceremonien. Der er mange muligheder inden for sangvalg, musik i kirken og evt. instrumenter. Herunder kan du få en idé til at vælge sange til begravelsen.

  • Altid frejdig når du går
  • I Danmark er jeg født, H. C. Andersen
  • Nu falmer skoven
  • Dejlig er jorden
  • Om lidt bliver her stille, Kim Larsen
Se flere sange og salmer her

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Arnum

Vestergade 1, 6510 Gram

Guldager - Stenudstilling

Guldagervej 70, 6710 Esbjerg

Toftlund

Østergade 2, 6520 Toftlund

Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Oksbøl

Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Skærbæk

Storegade 6, 6780 Skærbæk

Ribe

Tangevej 6A, 6760 Ribe