Bedemand Skærbæk

Bedemand Skærbæk, Tønder & Løgumkloster

6780 Skærbæk

Bedemand med stærkt lokalkendskab

Som bedemand i byerne Skærbæk, Tønder, Løgumkloster og ind mod Toftlund har vi stor erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser samt tilbyde individuel støtte og personlig rådgivning. HB-Begravelse har en særlig tilknytning til den vestlige del af Sønderjylland, hvor vi gennem årene har hjulpet lokalområdets familier med at tage afsked med deres kære.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din mail Skriv venligst et telefonnummer

Nærværende rådgivning gennem 12 år

Betty Jensen har været bedemand i det vestlige Sønderjylland gennem de seneste 12 år. Hun ved, hvor værdifuld den personlige afsked er for familien, og at afskeden med den afdøde bliver i overensstemmelse med de efterladtes ønsker:

”Som bedemand forsøger jeg at møde mennesker, der hvor de er. Vi er alle forskellige, og jeg synes, det er en gave, når en familie har fået den afsked med deres kære, som de kunne ønske sig.”

Vi vil altid gøre vores yderste for, at det sidste farvel bliver helt som ønsket. Hos HB-Begravelse står vi klar med råd og støtte, når du har brug for en kompetent og nærværende bedemand i Skærbæk og Vestsønderjylland.

Omsorgsfuld hjælp i en svær tid

Vi tager os den tid, der er behov for til samtale og planlægning af det sidste farvel. Som din bedemand har vi et stort ønske om at hjælpe med at skabe de bedste forudsætninger for en smuk og mindefuld afsked i tråd med familiens ønsker. Vi lægger stor vægt på at tilbyde en professionel og omsorgsfuld rådgivning, så du får den nødvendige ro, og den afdøde får en værdig sidste rejse.

Kontakt din bedemand i Skærbæk

HB-Begravelse dækker hele Syd- og Sønderjylland. Vi træder til og kan hjælpe med alt det praktiske i den svære tid. Du er altid velkommen til en personlig samtale i vores begravelsesforretning i Skærbæk. Vi kan også tilbyde at holde samtalen hos dig, hvis du ønsker det. Kontakt os døgnet rundt på telefon 70 70 21 10 .

Personlig og professionel begravelseshjælp

HB-Begravelse tilbyder en nærværende og omsorgsfuld begravelseshjælp. Vi har stor erfaring i at støtte og tale med mennesker i sorg.

Det er vores største ønske at hjælpe de efterladte med at tage en smuk og mindeværdig afsked. Vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet hele vejen.

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland, Sønderjylland og Esbjerg og tager ikke ekstra for kørsel.

Du kan altid komme i kontakt med os

Vi er synlige, åbne og lydhøre, og vi er fleksible, når der er brug for det.

Vi sætter en stor ære i at gøre en forskel og at tilpasse vores løsninger til den enkelte til enhver tid.

Vi handler, når du har behov for det

Vi har viljen til at løse opgaverne og tager ansvar. Vi udviser nærvær og engagement og er præcise og grundige, så den afdøde får en værdig sidste rejse.

Sange og salmer til begravelsen

Sangen er en smuk afslutning på ceremonien. Der er mange muligheder inden for sangvalg, musik i kirken og evt. instrumenter. Herunder kan du få en idé til at vælge sange til begravelsen.

  • Altid frejdig når du går
  • I Danmark er jeg født, H. C. Andersen
  • Nu falmer skoven
  • Dejlig er jorden
  • Om lidt bliver her stille, Kim Larsen
Se flere sange og salmer her

HB-Begravelse dækker hele Sydvestjylland & Sønderjylland

Arnum

Vestergade 1, 6510 Gram

Guldager - Stenudstilling

Guldagervej 70, 6710 Esbjerg

Toftlund

Østergade 2, 6520 Toftlund

Esbjerg

Strandbygade 46, 6700 Esbjerg

Oksbøl

Vestergade 17, 6840 Oksbøl

Skærbæk

Storegade 6, 6780 Skærbæk

Ribe

Tangevej 6A, 6760 Ribe